In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Haaveammattina näyttelijäntyö

Lukuvuoden 2014-2015 näyttelijäntyön opiskelijan tarina

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Haaveammattina näyttelijäntyö

Haaveammattina näyttelijäntyö


Olen harrastanut teatteria 8-vuotiaasta saakka. Näyttelijäntyö on ollut minulla aina haaveammattina. Nyt päätin seurata unelmaani ja alkaa kouluttautua alalle.

Olemme saaneet oppia viideltä erittäin ammattitaitoiselta ihmiseltä. Opiskelu on ollut monipuolista. Tutustuimme näyttelijäntyöhön muun muassa omien tunteiden ja muistojen avulla, sekä puhtaasi fyysisillä harjoitteilla. Elokuvakurssilla oli teoriaa sekä monia harjoitteita kameran edessä.  Klovnerian harjoituksissa opimme että tyhjää lavaa ei tarvitse pelätä, rohkeasti tyhjän päälle ja impulssi kyllä tulee jostain.

Olen kasvanut paljon fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti tänä vuonna. Itsenäisen taiteilijuuden löytyminen on ollut mahtavinta. Tämä vuosi on ollut merkittävin ja hienoin aika elämästäni.

Muiden oppilaiden kanssa toimeen tuleminen ja ryhmätyöskentely ovat olleet haastavaa minulle. Onneksi luokka on täynnä mahtavia tyyppejä ja jokainen on saanut mahdollisuuden harjoitella omana itsenään.

Pyhäselän rannalla oleva Niittylahti on uskomattoman kaunis paikka jossa olen viihtynyt hyvin. Koulun tilat ovat todella hienot ja hyvät. Ruoka on hyvää, henkilökunta on huippua ja sauna on ihana. Iltoja olen viettänyt sekä opistolla että Joensuussa, jossa minulla on jonkin verran ystäviä.

Näyttelijäntyötä kohti 100 lasissa!

Jokainen päivä pitää elää niin että pystyy katsomaan itseään peiliin ja saa unta iltaisin.

Tämä vuosi suuntasi loppuelämäni.

Suosittelen lämpimästi näyttelijäntyön opiskelua Niittylahdessa.

taijatuuli.jpg

Taijatuuli​ Louhivuori, Rajarikkolainen 2014-2015