In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Go Ami -tasoloikkapeli ammateista

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Go Ami -tasoloikkapeli ammateista

Go Ami –peli on mobiililaitteilla tai tietokoneen nettiselaimella pelattava tasoloikkapeli, joka tuo raikkaita ja ajanhermoilla olevia elementtejä ammatteihin tutustumisen tueksi. Go Ami pyrkii vastaamaan pelillisyyden lisäämiseen peruskoulujen opetuksessa ja on työkalu niin opoille, opettajille kuin ohjaajillekin. Peli antaa viihteen keinoin käytännön tietoutta nuorille eri ammateista ja on uusi ja innovatiivinen tapa tutustua työpaikkoihin.

Peli pohjautuu Riverian Outokummun koulutusyksikön aloihin ja sisältää yhteensä 11 kenttää, joissa pelaaja pääsee tutustumaan eri ammatteihin aitojen työtehtävien kautta. Kaikkiin pelin koulutuksiin voi myös hakea opiskelemaan oikeassa elämässä. Go Ami -pelissä seikkaillaan Okulan kaupungissa. Pelaaja voi pelin alussa tuunata itselleen mieluisan hahmon sekä valita sille hassuja vaatteita ja asusteita. Pelikenttiä selvitettyään ja tehtäviä ratkaistuaan pelaaja pystyy keräämillään osaamispisteillä hankkia hahmolleen uusia tarvikkeita.

Go Ami -pelin on toteuttanut KollektiWe Oy, jossa työskentelee Outokummun koulutusyksikössä opiskelevia sekä jo valmistuneita pelialan osaajia. Peli on syntynyt paitsi vastaukseksi huutoon tämän tyyppisten pelien täydelliseen puuttumiseen peruskouluista, mutta lisäksi innostuksesta esitellä pelialan osaajien taitoja toteuttaa juuri nuorille kiinnostavaa sisältöä oppimisen tueksi.

Pelin lataamien ja käyttö on täysin ilmaista. Go Ami -pelin voi ladata AppStoresta tai GooglePlay-kaupasta. Go Ami -peliä on mahdollista pelata myös tietokoneella osoitteessa: http://www.riveria.fi/goami