In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Kumppanuus: Riveria & FinEq International

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Kumppanuus: Riveria & FinEq International

Riverian ja FinEq International Oy:n välille solmittiin perjantaina 4.5.2018 kumppanuussopimus. Kumppanuuden tavoite on alan osaajien varmistaminen, pitkäjänteinen yhteistyö, osaamisen kehittäminen ja kumppanuudesta syntyvä molemminpuolinen lisäarvo.

– Yhteistyötä tullaan kumppaneiden välillä tiivistämään jatkossa entistä enemmän. Samalla on tarkoitus myös kehittää erilaisia oppimisen malleja ja yrityselämäyhteistyötä, kertoo kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen.

Haluamme tarjota kumppaneillemme mahdollisuuksia ja miettiä yhdessä uusia ideoita, painottaa kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen

Kontiolahden Lehmossa toimiva FinEq International Oy on monipuolinen ohutlevy- ja pintakäsittelypalveluita tuottava yritys. FinEq tarjoaa suomalaista osaamista kaikilla liiketoiminta-alueillaan niin kotimaan kuin ulkomaiden markkinoille. FinEq:llä on joustava toimintamalli, joka takaa asiakkaille luotettavat ja varmat toimitukset. Hyvän konekannan ja henkilökunnan korkean ammattitaidon ja kokemuksen ansiosta, yritys pystyy valmistamaan laadukkaita tuotteita sekä palveluja ja tekemään suuriakin tilauksia nopealla toimitusajalla.

FinEq:llä on myös käytössään nykyaikainen ja monipuolinen metalliohutlevytöihin soveltuva konekanta. Vahvuutena on tehokas automaattinen kanttikanava- ja pellinkäsittelylinjasto, jolla voidaan toimittaa nopeasti esimerkiksi suuria määriä ilmastointikanavaa. Lisäksi yrityksellä on kokoluokaltaan Itä-Suomen nykyaikaisin pintakäsittelylaitos, nanokeraamisella esikäsittelyllä ja automatisoidulla tuotantolinjalla. Teollisuusjauhemaalaamon 210 metrinen uniikki tuotantolinja kokonaisuus mahdollistaa suurienkin volyymien käsittelyn ekologisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti.

 

Kuvassa: Kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen, FinEq International Oy:n toimitusjohtaja Ville Hämäläinen, Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen.