In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
BioAcademy Finland Oy: Yhteistyötä ja kansainvälistymistä

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > BioAcademy Finland Oy: Yhteistyötä ja kansainvälistymistä

Bioacademy Finland Oy:n ja Riverian välille solmittiin kumppanuussopimus 2.10.2018.

”Kumppanuussopimus antaa meille hyvän yhteistyötahon ja mahdollisuuden viedä ammatillista koulutusta myös ulkomaille” kertoo BioAcademy Finland Oy:n toimitusjohtaja Liisa Toivonen.

BioAcademy Finland on Pohjois-Karjalainen pääasiassa metsä- ja biotalousalan koulutusta ja konsulttipalveluita tarjoava yritys. Yritys työllistää kahdesta viiteen henkeä, ja käyttää sen lisäksi paljon lukuisten yhteistyökumppanien osaajia asiantuntijoina koulutuksen toteutuksessa.

Yrityksen markkinat ovat kansainväliset ja se tarjoaa koulutuspalveluita myös yhdessä esimerkiksi ulkomaisten yhteistyöyliopistojen kanssa. BioAcademy Finland tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta, akateemisen ja ammatillisen koulutuksen ulkomaanjaksoja osana asiakasorganisaatioiden omaa tarjontaa, järjestää akateemisia kesä- ja talvikouluja sekä opintomatkoja/leirejä koululaisille.

Lisäksi yritys tekee erilaisia selvityksiä ja tutkimuksia asiakkaiden tarpeisiin. Kaikki toiminta on suunniteltu edistämään ja tukemaan laajasti kestävää kehitystä ja biotaloutta.

Kuvassa vasemmalta: Kuntayhtymänjohtaja, rehtori Esa Karvinen, Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen, BioAcademy Finland Oy:n toimitusjohtaja Liisa Toivonen.