In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Binderholz Nordic Oy Riverian kumppaniksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Binderholz Nordic Oy Riverian kumppaniksi

Oppisopimuksia ja korttikoulutusta

Riveria ja Binderholz Nordic Oy solmivat kumppanuussopimuksen 29.11.2018

Kumppanuuden myötä on käynnistetty mm. oppisopimuskoulutuksia ja yrityskohtaisia korttikoulutuksia. Kumppanuus pitää sisällään myös laajemmin muuta henkilöstön osaamisen kouluttamista ja yhteistyötä.

Kuvassa vasemmalta: Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Arto Korhonen ja Binderholz Nordic Oy:n chief operating officer Juha Kohonen.

Binderholz Nordic Oy

Yli 60 vuotta sitten Binderholz-perheyhtiö oli vielä pieni sahalaitos, mutta tänä päivänä yhtiö on yksi alan johtavista eurooppalaisista toimijoista.

Nimekkääksi puunjalostuskonserniksi kasvanut itävaltalainen perheyhtiö on laajentanut toimintaansa Itävallasta Saksaan, ja vuonna 2016 yhtiö aloitti puunjalostustoiminnan myös Suomessa.

Ostaessaan Vapo Oy:ltä Vapo Timber Oy:n koko osakekannan ja yrityksen Lieksassa ja Nurmeksessa sijaitsevat sahat tammikuun alussa 2016, Binderholz laajensi sahojensa puunkäytön 1,8 miljoonasta 2,7 miljoonaan kiintokuutiometriin vuodessa.

Yhtiöllä on 12 toimipaikkaa

Viisi Itävallassa – Fügen, Jenbach, St. Georgen, Hallein ja Unternberg – viisi Saksassa – Kösching, Burgbernheim, Oberrot, Baruth ja Wolfegg – ja kaksi Suomessa – Lieksa ja Nurmes – joissa työskentelee noin 2 530 työntekijää.

http://www.binderholznordic.fi/