Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Piia Kinnunen
Autoalan koulutuksen järjestäjä 2018 -palkinto Riverialle

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Autoalan koulutuksen järjestäjä 2018 -palkinto Riverialle

Riverian autoala palkittiin valtakunnallisella palkinnolla

Autoalan keskusliiton Autoalan Ammattikoulutuksen Edistämissäätiö on palkinnut Riverian autoalan ammatillisen koulutuksen kehittämisen parissa tehdystä työstä.

Koulutuksen järjestäjä 2018 -palkinto annettiin Riverialle alan opettajille ja koulutuksen järjestäjille sunnatuilla Teknologian osaamisen kehittämispäivillä Oulussa 26.4.2019.

Kokonaisprosessi osaamisen kehittämisessä kunnossa

Palkinnon myöntämisen raati perustelee sillä, että Riveriassa laatujärjestelmä on tunnistettu ja tunnustettu, ja sitä kautta kokonaisprosessi osaamisen kehittämisessä on kunnossa.  Kehitystyö on pitkäjänteistä ja harkittua, ja sitä tehdään kaikilla osa-alueilla.

Yhteistyötä yritysten ja muiden oppilaitosten kanssa

Raati antaa Riverialle tunnustusta siitä, että Riveriassa on ymmärretty koulutuksen järjestäjän rooli osaamisen kehittämisen edistämiseksi yhteistyössä muiden oppilaitosten ja yritysten kanssa.

– Olemme panostaneet muun muassa työelämäyhteistyön ja opetuksen kehittämiseen niin paikallisesti kuin kansainvälisesti, ja nähneet sen erittäin tärkeänä tulevaisuuden osaamisen takaamiseksi, kertoo koulutuspäällikkö Ari Pikkarainen.

– Henkilökunnan asenteella ja työnantajan tarjoamilla mahdollisuuksilla on ollut iso merkitys tämän saavuttamisessa, kiittelee Pikkarainen. Arvostan tätä tunnustusta korkealle, ja se edelleen rohkaisee jatkamaan tätä työtä.

Autoalan koulutuspäällikko Ari Pikkarainen (kuvassa oikealla) ja opettajat Simo Lappalainen, Henri Mutanen ja Jyrki Repo vastaanottivat palkinnon.

Arvostan tätä tunnustusta korkealle.

Kilpailu toisen asteen koulutuksen järjestäjille

Kilpailu on avoin kaikille autoalan ammatillisen toisen asteen koulutuksen järjestäjille.  Autoalan Ammattikoulutuksen Edistämissäätiön hallitus päättää palkittavan koulutuksen järjestäjän.

Voittaja saa palkintona opettajien koulutukseen tarkoitetun avustuksen ja tunnustuspalkinnon.

Lue lisää kilpailusta Autoalan keskusliiton sivuilta