In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Peruuttamaton asenne: livelähetykset & podcastit

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Peruuttamaton asenne: livelähetykset & podcastit

Asenne tammikuu 2021
keskiviikko 20.1.2021 klo 13.00 – 14.30

Vuosi startataan kurkistamalla tulevaisuuteen teemalla ihanan kamalat unelmat

Riverian näyttelijäopiskelija Kati Häyrinen tiimeineen vastaa spiikkaamisesta. Opiskelijayrittäjä Harri Asikainen ja unelma Paremmat Bileet Ny. Riverian näyttelijäntyön koulutuksesta Teatteri Rajarikko avaa unelmia monesta suunnasta. Asennekummi Johannes Hatsolon tarinan voimalla askelletaan kohti omia unelmia.

Albert Einsteinen sanoin: ”Älä koskaan luovu siitä, mitä todella haluat tehdä. Se, jolla on suuret unelmat, on voimakkaampi kuin henkilö, jolla on kaikki tieto.”

 Tästä pääset Asenne-kanavalle

Katso Asenne-tallenteet

Asenne-livelähetys 2.12.2020
katso tallenne
Ohjelman juontajana Bettina Peltoniemi ja asennevalmentajana Riverian Asennekummi Johannes Hatsolo Hattunen. Haastateltavina esikoistaidenäyttelyn juuri avannut Sara Pietarinen, Luovuudenhulluus Ny ja Antti Saario, Goon Squad NY, jolla takana ensimmäinen tehosteräjäyttäjä -näyttö Ilomantsin Sotatie -projektissa. Vielä huippua kuultavana, kun Riverian kasvatin Miro Turunen kertoo matkastaan huippumyyjäksi.

Asenne-livelähetys 10.11.2020
katso tallenne
Motivaatioon ja itsetuntoon meidät johdattelee Bettina Peltoniemi ja Jani Torppa. Bettinan piinapenkissä Vuosi Yrittäjänä ohjelmasta Kati Suomalainen. Asennevalmentaja Janin Torpan puheenvuoro avaa meille itsevarmuutta ja miksi se on kaikille meille tärkeä asia ja mitä se tarkoittaa.

Asenne-livelähetys 6.10.2020
katso tallenne
Lokakuun Asenne kanavan lähetyksen asennevalmentaja on Ilkka Koppelomäki, Saa mitä haluat -valmentaja. Aiheena hyvät tavat, johda osaamista ja jaksamistasi

Asenne-livelähetys 16.9.2020
katso tallenne
Syyskuun Asenne kanavan lähetyksen asennevalmentaja on Helena Kastikainen, joka on myynti- ja markkinointialan yrittäjä, seikkailija, Diili finalisti ja ylpeä merkonomin tutkinnostaan. Hän kannustaa kaikkia tavoittelemaan oman näköisiä urapolkuja.

Asenne-livelähetys 26.8.2020 
katso tallenne

Elokuun lähetyksessä mukana oli Riverian asennekummi Johannes Hatsolo Hattunen yhdessä Riverian opiskelijoiden kanssa. Johannes on asennevalmennuksen ammattilainen ja täydestä sydämestä mukana Riverian Asenne-projektissa.

 


Asenne-kirjapiiri

Asenne-kirjapiiri Joulukuu ti 22.12.2020 klo 15.00 – 16.00

  • Verkkototeutus antaa mahdollisuuden osallistua helposti, missä vaan.
  • Yhteistyössä Tiimiakatemia Globalin kanssa  – kerran kuukaudessa
  • Avoin kaikille Riverian ja Karelia amk väelle
  • Parasta Tiimimestareille ja Tiimimestarikoulutuksessa oleville
  • Mukana kirjailijoita, kirjavinkkejä
  • Matala kynnys: lue tai kuunele – tule hakemaan innostusta
  • Lukemalla, kuuntelemalla yhteistyössä kohti yrittäjämäistä ajattelutapaa ja toimintakulttuuria, jossa opiskelijoiden asenne kasvaa työelämän vetovoimatekijäksi

Lisätietoja: Marjut Helvelahti, Riveria // Teija Välinoro, Tiimiakatemia  Global
Jos olet ilmoittautunut Asenne kirjapiiriin saat linkin s-postiisi nyt ja jatkossa.

Ilmoittaudu mukaan:
marjut.helvelahti@riveria.fi  tai  teija.valinori@partus.fi
Saat kutsun ja linkin Howspace-työskentelytilaan.

 


Peruuttamaton Asenne Podcast
– tule kuulolle!

Podcast 2021

Jakso 1- Unelmointia
Tässä jaksossa puhutaan isoista ja pienistä unelmista sekä pohditaan, minkälaisia unelmia voi olla. Näin uuden vuoden alkaessa on hyvä vähän unelmoida ja suunnitella askeliaan kohti unelmia.

Podcast 2020

Jakso 1 – Mikä on asenne?
Peruuttamaton asenne podcastin ensimmäisessä jaksossa puhutaan, mikä on asenne meidän mielestä. Puhutaan myös mielipiteen jakamisesta, vastaanottamisesta, ym. Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia ajatuksia Arttu Kastiselta, Marjut Helvelahdelta ja Johanna Rädyltä asenteesta!

Jakso 2 – Optimismi
Tässä jaksossa puhutaan optimismista Arttu Kastisen ja Marjut Helvelahden kanssa. Esimerkkejä koronan vaikutuksista yrittämiseen, yhteisö 3A -rakennuksessa ja paljon muuta!

Jakso 3 – Asenne ratkaisee
Tässä jaksossa on vieraana toimialajohtaja Jere Mutanen puhumassa asenteesta ja optimismista. Podcastissa puhutaan esim. miten positiivinen asenne tarttuu muihin, asenne ratkaisee, virheistä kannattaa oppia ym. Tule kuuntelemaan Arttu Kastinen ja Jere Mutasen ajatuksia ja nauttimaan seurasta!

Jakso 4 – Oma jaksaminen

Tässä podcastin jaksossa on tällä kertaa rennompi meininki. Arttu Kastinen ja Jipon toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen puhuvat mm. hyvistä tavoista, liikunnasta ja omasta jaksamisesta.

Jakso 5 – Unelmoi isosti
Tässä jaksossa puhutaan vieraan Riverian sähköalan opettajan Markku Rädy:n kanssa kuinka pienillä teoilla on suuri merkitys, jos ajattelee isosti niin tekee suuria asioita ja paljon muuta. Tämäkin jakso todellakin kannattaa ottaa haltuun!

Jakso 6 – Ammattitaitoa asenteella
Tässä jaksossa puhutaan rehellisyydestä, hyvästä asiakaspalvelusta ja yrityksen ”konkkaan” menemisestä. Avataa ja pohditaan mitä tarkoitaa sanat ammattitaitoa asenteella.

Jakso 7 – Kuuntele sydäntäsi
Nyt kokeillaan vähän erilaista: nopea Asenne Podcast. Tässä jaksossa puhutaan motivaatiosta.

Jakso 8 – Tulevaisuuden suunnitelmia
Tässä Podcastissä vieraana puhumassa Sanna Räty Nuori Yrittäjyys Pohjois-Karjalan aluetoimistosta. Puhutaan esim. yrittäjyydestä, tulevaisuuden suunnitelmista ja muusta.

Jakso 9 – Karanteeni Podcast
Vieraina Marjut Helvelahti ja Eine Paldan puhumassa tulevaisuuden duunista, tulevaisuudesta ylipäätään, menneisyydestä ja miten ollaan oltu valmiita koronaan. Teknologian kannalta ja millaista on tehdä karanteeni podcast- jakoa.

Jakso 10 – Tiimioppiminen
Peruuttamaton Asenne Podcast keskittyy nyt tiimioppimiseen. Sosiaali- ja terveysalan opettaja Niina Martikainen avaa tiimioppimista ja kertoo, miten se toimii käytännössä. Tässä jaksossa annamme myös vinkkejä, kuinka pärjätä työpaikkahaastattelussa ja ansioluettelon ja hakemuksen tekemiseen.

Jakso 11 – Jouluinen Asenne
Tässä spesiaalijaksossa puhutaan joulun merkityksestä, lähituotteiden suosimisesta, joulutunnelmasta ja muusta. Toivotamme Teille kuuntelijoille hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta!