In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Peruuttamaton asenne: livelähetykset & podcastit

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Peruuttamaton asenne: livelähetykset & podcastit

Asenne kesäkuu // livelähetys tulossa 15.6.2021

Palaute on tärkeä osa toimintaa ja auttaa kehittämään sitä!
Asenne palautekysely

 

Asenne-livelähetys 5.5.2021
katso tallenne
Peruuttamaton Asenne toukokuun teema on palautteen antaminen ja vastaanottaminen. Asennejuontajina Saara Karjalainen ja Pihka Laubert avaavat palautteen tärkeyden osana omaa kehittymistä. Päävalmentajana palautepäivässä on Asennekummi Johannes Hatsolo Hattunen. Pääsemme seuraamaan kokkiopiskelijoiden Rileete Ny:n tarinaa ja visiota tulevaisuuteen. Kuullaan ja nähdään, mitä kuuluu opiskelijoille Hilla Kaasinen, Bettina Peltonimi, Jaakob Rissanen ja Rita Piironen sekä Esko Tiainen ja Tuukka Pennanen, jotka olivat starttaamassa Asenne projektin 2019.

Asenne-livelähetys 13.4.2021
katso tallenne
Teemana tavoitteellisuus, verkostoituminen ja hyvät tavat. Asenne kanavan lähetykset siirtyvät uudelle tasolle ja Asennetiimi lähtee verkostoitumaan ja lähetykset tulevat Joensuusta ja Helsingistä. Nyt saadaan hyviä vinkkejä Asennevalmentajilta Oku Luukkainen ja Henri Rantanen, jotka tulevat lähetykseen Helsingin Studiolta – unohtamatta Asennekummia Johannes Hatsoloa. Heiltä saadaan vinkkejä tavoitteelliseen verkostoitumiseen ihan kansainvälisestikin.

 

Kaikki livelähetysten tallenteet löydät Asenne-arkistosta

 


Peruuttamaton Asenne Podcast 2021
– tule kuulolle!

Jakso 25 – Jäätelömies
Tässä podcastissa vierailee Anton Sutinen Anton Auttaa -yrityksestä. Anton pyörittää myös omaa jäätelökioskia Ylisoutajansillan kupeessa. Tässä podcastin jaksossa keskustellaan Antonin historiasta, kuukauden teemasta joka on palaute ja muusta. Anton korostaa sitä, miten asiakkaat tykkää siitä, että Anton tervehtii ja juttelee asiakkaiden kanssa. Arttu ja Anton keskustelee myös tulevaisuuden suunnitelmista.

Jakso 24 – Big boss
Tässä jaksossa vierailee Pohjois-Karjalan maakuntaliiton johtaja Markus Hirvonen. Toukokuun aiheena siis palaute. Markus kuvailee kuinka hän haluaa antaa vain positiivista palautetta työntekijöille, ei yhtään negatiivista. Keskustellaan myös siitä, mitä erilaisia hankkeita Pohjois-Karjalan maakuntaliitolla on ja lopuksi klassinen kysymys ”minkälainen asenne teillä on?”

Jakso 23 – Inhimillisyys
Tämä jakso on erityinen, koska saatiin vieraaksi ensimmäinen opiskelija joka on Saara Karjalainen! Arttu ja Saara keskustelee toukokuun aiheista mikä on palaute. Saara kertoo oman tapahtuman mikä oli ravintolassa ja omia mietteitä palautteesta. Arttu myös miettii, onko hänen asenteessa ongelmaa, mutta onneksi Saara tsemppaa ja kertoo, että Artulla ei ole asenneongelmaa.

Jakso 22 – Ylpeästi pohjoiskarjalaisia
Tässä jaksossa vierailee Lieksan kaupunginjohtaja Jaakko Määttänen. Otetaan ensiksi puheeksi hieman, mitä Lieksassa tapahtuu ja mitä erilaisia projekteja on suunnitelmissa esim. uusi talo Riverian, kaupungin lukiolaisille ja yläasteelaisille, uusi sote-keskustaloa ja muuta! Jaakko kysyy myös Artulta, mikä kuva on hänellä Lieksasta.

Peruuttamaton Asenne Podcast – Jakso 23 – Inhimillisyys
Tämä jakso on erityinen, koska saatiin vieraaksi ensimmäinen opiskelija joka on Saara Karjalainen! Arttu ja Saara keskustelee toukokuun aiheista mikä on palaute. Saara kertoo oman tapahtuman mikä oli ravintolassa ja omia mietteitä palautteesta. Arttu myös miettii, onko hänen asenteessa ongelmaa, mutta onneksi Saara tsemppaa ja kertoo, että Artulla ei ole asenneongelmaa.

Jakso 21 – Auto bisnes
Tässä jaksossa vierailee Riverian Asenne-kampanjan suojelija Harri Broman. Tuttuun tapaan käydään ensin läpi Asenne-kampanjan kuukauden teemat ja sitten ruvetaan keskustelemaan vieraan kanssa muista asioista. Harri kertoo ensin omaa historiaa ja sitten siitä, kuinka hän on päättynyt yrittäjäksi. Luvassa on hyviä tarinoita yrittäjyydestä!

Kaikki podcastit löydät Asenne-arkistosta

 

KipinäMikko-oppipodcast

Kipinämikon tehtävänä on puhaltaa meille Riverialaisille liekkiä henkilökohtaiseen kehittymiseen (työ)elämässä. Lyhyesti 10 minuutissa Asenne kanavan oppeja. Jokaisessa lyhyessä jaksossa Kipinämikko sytyttää henkiin kulman takaa löytämänsä kiinnostavan opin ja sen takana olevan ihmisen tai yrityksen. Opit meille keräilee asennevalmentaja, avantouimari, yritysvalmentaja ja tietokirjailija Mikko OJ Ojanen.

Lyhyt kuvaus – Kipinämikko esittely

1. Yes Yes Yes,  Wau – efekti

2. Sadun tsemppivideo

3. Alman kellarikerros

4. Teea ja magnustit

5. Arnoldin jalat

6. Korhosen pusku

7. Stephen ja Sani

8. Hatsolo ja Riveria

 


Asenne-kirjapiiri

Asenne-kirjapiiri kevät 2021
// Toukokuu ti 18.5.21 klo 15-16.30
// Kesäkuu ti 15.6.21 klo 15-16.30

  • Verkkototeutus osallistu helposti, missä vaan.
  • Yhteistyössä Tiimiakatemia Globalin kanssa
  • Parasta Tiimivalmentajille
  • Mukana kirjailijoita, kirjavinkkejä
  • Matala kynnys: lue tai kuunele – hae innostusta
  • Lukemalla, kuuntelemalla yhteistyössä kohti yrittäjämäistä ajattelutapaa ja toimintakulttuuri

Lisätietoja: Marjut Helvelahti, Riveria // Teija Välinoro, Tiimiakatemia  Global
Jos olet ilmoittautunut Asenne kirjapiiriin saat linkin s-postiisi nyt ja jatkossa.

Ilmoittaudu mukaan:
marjut.helvelahti@riveria.fi  tai  teija.valinoro@partus.fi
Saat kutsun ja linkin Howspace-työskentelytilaan.