In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Paula Hulkkonen
Asenne arjessa: somevaikuttajat Jaakob Rissanen ja Rita Piironen

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Asenne arjessa: somevaikuttajat Jaakob Rissanen ja Rita Piironen

Somevaikuttaja Jaakob Rissasen polku yrittäjäksi

Riverian liiketoiminnan opiskelija Jaakob Rissanen valitsi yrittäjyyspolun. Oppimisympäristönä on oma yritys, jossa arjen asenne ratkaisee monta asiaa. Jaakob pääsi kokeillen etsimään omia kiinnostuksen kohteita opiskelijayrittäjänä. Lopuksi se, mihin hän päivittäin keskittyi, kasvoi omaksi yritykseksi. Tiimiyrittäjyyden keskiössä oli Riverian Asenne-projekti, jossa Jaakob toimi kampuskierrosten ja studiolähetysten juontajana.

Draft -ohjelmassa hän hioi liikeideaansa henkilöbrändäyksen opissa. Työskentely kameran edessä on jo ammattimaista. Jaakob jakaa osaamistaan tammikuussa 2022 ilmestyvässä kirjassa: Jaakob Rissanen, Ville Kormilainen; Tokkerin käsikirja (Otava)

Tiimi: Jaakob ja Rita

Jaakobin tiimiin kuuluu Rita Piironen. Rita on hankkinut osaamistaan työkokemuksella ja Riverian ravintola- ja cateringalan opinnoissa. Jaakob ja Rita yhdistivät somevaikuttajatyössään sekä kesäkahvilassaan eri alan osaamisiaan, kokemuksia ja verkostojaan.

Jaakob ja Rita ovat hyvä esimerkki siitä, että mitä vaan voi saavuttaa, kun on oikea asenne arjessa

He haluavat esimerkillään muistuttaa, että kannattaa mennä rohkeasti kohti unelmiaan. Omia oppejaan ja kokemuksiaan jakamalla he haluavat kannustaa ja innostaa kaikkia jahtaamaan unelmiaan.

Oppimisen merkeissä

Rita&Jaakob kertovat somekanavissaan mm. näistä aiheista:

Kesäkahvilan perustaminen

Q&A kahvila

Kahvila myyntikuntoon

Podcast: Sometyö

Podcast: Raha

Podcast: Kesäkahvila

 

Asenne arjessa 2022

Riverian Asenne-kampanjan teema 2022 on Asenne arjessa. Asenteella ihan tavallisessa arjessa on merkittävä vaikutus tulevaisuuteen. Asenne arjessa teemassa nostamme Riverian opiskelijoiden arjen tekemisiä, haasteita ja onnistumisia opiskelussa, vapaa-ajassa ja elämässä.

Voit paljastaa Asenne arjessa opiskelijan:
marjut.helvelahti@riveria.fi

Riverian Asenne arjessa -sivut