In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria, Jokiasema ja Serena Cruises yhteistyöhön

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria, Jokiasema ja Serena Cruises yhteistyöhön

Työssäoppimista ja erilaisia yhteistyöprojekteja

Riveria, Jokiasema Ky ja Serena Cruises Oy solmivat kumppanuusopimuksen 11.10.2019.

– Kumppanuuden kautta voimme laajentaa yhteistyömahdollisuuksia Riverian kanssa, toteaa Jokiaseman yrittäjä Arto Romppanen.

Työssäoppijoita on ollut keittiöpuolella, mutta myös muiden alojen opiskelijoille olisi tarjolla työssäoppimisen ja erilaisien projektien tiimoilta yhteistyön mahdollisuuksia Jokiasemalla.

– Näemme hienona mahdollisuutena on myös Serena Cruises-aluksen hyödyntämisen erilaisten vierailijaryhmien kokoustamiseen ja kauniisiin maisemiin tutustuttamisessa, kertovat yrittäjät Arto Romppanen ja Jukka Riikonen.

Myös aluksella olisi tarjolla Riverian opiskelijoille monenlaisia projektiluontoisia juttuja.

Kuvassa vasemmalta Riverian viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö Anne Karppinen, yrittäjä Jukka Riikonen ja ravintolapäällikkö Tiia Karhapää Serena Cruises Oy:stä sekä Riverian yritysasiamies Karita Nuikka.

Jokiasema Ky

Jokiaseman keväällä 2015 laajennetussa kahvilassa on yhteensä 200 asiakaspaikkaa.

Jokiasema

Serena Cruises Oy

M/S Serena on suomalaista käsityötä. Alus on rakennettu Naantalissa 2003. Aluksen viimeistelty varustelu ja tyylikäs sisutus luovat tunnelman vailla vertaa. Hiottu puukäsityö ja upeat yksityiskohdat kruunaavat uniikin miljöön. Ylellisissä tiloissa järjestyvät monenlaiset retriitit, palaverit ja kokoukset, tai vaikkapa rento illanvietto.

M/S Serena on rekisteröity 45 matkustajalle ja salongissa ruokailee mukavasti yhdellä kertaa 25 aterioijaa.

Serena Cruises